detector.media
20.07.2012 17:30
Переможниця «Холостяка-2» стала ще одним обличчям програми СТБ
Переможниця «Холостяка-2» стала ще одним обличчям програми СТБ
Олена Ряснова - експерт у декорі й хендмейді

Переможниця шоу «Холостяк-2» Олена Ряснова стала експертом жіночого тележурналу «Все буде добре» на СТБ, повідомляє прес-служба каналу.

 

Олена Ряснова стала експертом рубрики «Дім», а саме підрубрик «Декор» і Handmade, оскільки на проекті «Холостяк» показала, що вміє робити багато речей своїми руками, - пояснила шеф-редактор проекту «Все буде добре» Катерина Микитюк.

 

Олена Ряснова почне працювати в ефірі вже із середини серпня. У першому випуску вона навчить, як зі звичайної футболки можна зробити оригінальний і гарний стрій.

 

Жіночий тележурнал «Все буде добре» виходить на СТБ з понеділка по четвер о 16:00. У ньому обговорюють нюанси ведення господарства, виховання дітей, організації сімейного бюджету, догляду за собою, кулінарної майстерності. Ведуча проекту - Надія Матвєєва, ведуча ранкового шоу на «Русском радио».

 

Кожен випуск складається з 5-6 рубрик, наприклад, «Кухня», «Стиль, краса», «Здоров'я і спорт», «Схуднення», «Дім», «Фінанси», «Педіатр», «Психолог», «Як знайти чоловіка» та інших. У кожній з рубрик є свої зіркові експерти, серед яких учасники інших проектів СТБ - Надія Воронцова («Холостяк»), Микола Ворошнов, Аніта Луценко, Ігор Обуховський (усі - «Зважені та щасливі»), Ектор Хіменес-Браво («МастерШеф»), Дмитро Карпачов («Детектор брехні» та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY