Прокуратура спростовує порушення кримінальної справи щодо LB.ua

12 Липня 2012
12138
12 Липня 2012
13:47

Прокуратура спростовує порушення кримінальної справи щодо LB.ua

12138
Прокуратура спростовує порушення кримінальної справи щодо LB.ua

Інформація, розповсюджена у засобах масової інформації про нібито порушення кримінальної справи щодо інтернет-видання LB.ua, не відповідає дійсності. Про це повідомили у відділі зв'язків зі ЗМІ прокуратури міста Києва.

 

12 липня LB.ua з посиланням на власні джерела повідомив про порушення кримінальної справи щодо видання за статтею 163 Кримінального кодексу України (порушення таємниці листування, вчинене щодо державного чи громадського діяча) за давньою заявою депутата Володимир Ландіка з приводу оприлюднення його приватного смс-листування. Хоча сторони вважають конфлікт вичерпаним, і Володимир Ландік уже звернувся до прокуратури Печерського району, яка розглядала його звернення, з проханням припинити переслідування видання LB.ua і його журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12138
Читайте також
19.07.2012 08:19
Соня Кошкина, «Українська правда»
30 465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду