«Інтер» транслюватиме «Суперкубок України» і планує отримати ліцензію на Лігу чемпіонів

9 Липня 2008
15346
9 Липня 2008
12:16

«Інтер» транслюватиме «Суперкубок України» і планує отримати ліцензію на Лігу чемпіонів

15346
«Інтер» транслюватиме «Суперкубок України» і планує отримати ліцензію на Лігу чемпіонів

15 липня о 20.45 на телеканалі «Інтер» відбудеться пряма трансляція матчу «Інтер Суперкубок України». Поєдинок між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем» відкриє новий футбольний сезон, у якому вперше буде розіграно чемпіонство у Прем’єр-лізі. За інформацією прес-служби «Інтера», телеканал вперше виступив титульним спонсором такого змагання.

Коментуватимуть матч Ігор Циганик і Роберто Моралес.

Також, як наголосив у коментарях «ТК» Олександр Борисенко, генеральний директор телеканалу «Мегаспорт» (який входить до групи «Інтера»), «Інтер» і надалі планує транслювати топові футбольні поєдинки, тому веде переговори з НПО «Поверхность» (офіційним правовласником трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА в Україні) щодо отримання прав на трансляцію Ліги чемпіонів.

Як уже повідомляла «Детектор медіа», ТРК «Україна» отримала субліцензію на трансляцію матчів Ліги чемпіонів. За словами Марії Лисенко, генерального директора «Поверхность Спорт ТБ», поки не відомо, хто стане другим каналом, який транслюватиме турнір, адже на сьогодні тривають переговори із трьома каналами.

«Ми розглядаємо всі можливості показу топових спортивних проектів, а цей проект за своїм значенням є номером один у клубному футболі світу», – наголосив пан Борисенко. За його словами, «Інтер» намагатиметься отримати право на трансляцію Ліги чемпіонів на найближчі три роки.

 
Катерина Ульянченко, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду