detector.media
27.06.2012 16:20
«Інтер» залишиться спонсором Суперкубку України з футболу і транслюватиме матчі збірної України
«Інтер» на три роки залишиться офіційним транслятором Суперкубку і на півроку - матчів збірної

Телеканал «Інтер» ще на три роки залишиться титульним спонсором та офіційним транслятором «Інтер суперкубку України з футболу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відповідну угоду канал підписав з об'єднанням професійних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга».

 

10 липня у Луганську за перемогу в суперкубку змагатимуться «Металург» і «Шахтар». Цей матч відкриє футбольний сезон 2012/2013 років. «Інтер» транслюватиме поєдинок з 20:45.

 

Також, як повідомив керівник редакції документальних і спортивних проектів телеканалу Сергій Долбілов, «Інтер» продовжив співпрацю з Федерацією футболу України, й уподовж півроку транслюватиме всі матчі збірної України - товариські та відбірковий цикл Чемпіонату світу-2014.

 

Нагадаємо, Суперкубок - це формат турніру, який складається з одного матчу і проводиться напередодні старту нового сезону. У ньому беруть участь найсильніші футбольні команди країн - переможці національних Чемпіонату і Кубку попереднього сезону.

 

У 2009 році, коли «Інтер» залишився титульним спонсором змагання, відповідно до угоди з «Прем'єр-лігою», кубок отримав назву «Інтер суперкубок України». Вперше «Інтер» виступив спонсором Суперкубку у 2008 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY