«Віддане янголам» Кена Лоуча стане фільмом закриття ОМКФ-2012

19 Червня 2012
10307
19 Червня 2012
14:25

«Віддане янголам» Кена Лоуча стане фільмом закриття ОМКФ-2012

10307
На фестиваль приїдуть виконавці головних ролей
«Віддане янголам» Кена Лоуча стане фільмом закриття ОМКФ-2012

Фільмом закриття ІІІ Одеського міжнародного кінофестивалю стане остання картина Кена Лоуча «Віддане янголам», яка в травні брала участь у конкурсі Канн і була нагороджена призом журі. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

 

Головну роль у фільмі зіграв непрофесійний актор Пол Бреннінган. Він планує приїхати до Одеси в складі знімальної групи «Віддане янголам», щоб представити фільм закриття ОМКФ. Окрім Бреннінгана ОМКФ очікує виконавців головних ролей - Гарі Мейтленда і Жасмін Рігінс, а також продюсера Ребекку О'Брайєн.

 

Показ фільму відбудеться 21 липня, у день закриття ОМКФ, в Одеському оперному театрі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду