На «Радіо Ера» матчі коментують спортивні оглядачі разом з тренерами

11 Червня 2012
7640
11 Червня 2012
13:55

На «Радіо Ера» матчі коментують спортивні оглядачі разом з тренерами

7640
Коментатори - Михайло Герасименко й Олександр Журахівський
На «Радіо Ера» матчі коментують спортивні оглядачі разом з тренерами

Матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року на «Радіо Ера» коментують спортивні оглядачі Михайло Герасименко й Олександр Журахівський. Про це повідомляє прес-служба «Ери».

 

Разом з коментаторами про події на футбольному полі розповідають тренери Олег Федорчук, Віктор Догадайло та Анатолій Бузник.

 

Після матчів в ефір виходить спецпроект «Третій тайм». «Фахівці в студії дають оцінку матчу, спілкуються зі слухачами, які мають можливість висловити свою точку зору у прямому ефірі», - повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, «Радіо Ера» придбала в УЄФА ліцензію на радіотрансляцію матчів Євро-2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7640
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4336 дн. тому
Я уже давно говорил - радио "Эра"-эталон в спортивном радиовещании страны! Все мои знакомые смотрят Евро по телеку с выключеным звуком, но включив комментарий радио "Эры".В первую очередь это касается УТ-1 (мрак!). Действительно пара Герасименко -Жураховский, иногда делают матч эмоциональней и ярче, чем он есть на самом деле. Да и обсуждения послематчевые у них живые, заводные.Жаль только, что для "Эры" это не система, радиостанция ведь суспільно-політична.Как же нам не хватает чисто спортивного радио......
Аяврик
4337 дн. тому
Отлично комментируют! Не только про сам ход матча рассказывают , но и ненавязчиво добавляют массу нужной дополнительной информации.Ощущается , что они любят футбол и очень хорошо в нем разбираются.Хочу провести эксперимент: включу УТ-1 ,уберу тупой звук типа- мяч налево , пас шестому . пас десятому ,-а слушать буду" Радио Эра".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду