У квартирі телеведучої Ксенії Собчак проводять обшук

11 Червня 2012
8178
11 Червня 2012
10:32

У квартирі телеведучої Ксенії Собчак проводять обшук

8178
А також у інших опозиціонерів
У квартирі телеведучої Ксенії Собчак проводять обшук

У Росії в квартирах телеведучої Ксенії Собчак, яка нещодавно приєдналась до  опозиції, а також у опозиціонерів Олексія Навального, Бориса Нємцова проводять обшуки. Про це повідомляє ВВС із посиланням на журналістку Ольгу Романову.

 

«У Ксенії Собчак обшук - за словами Міши Маглова, якого вже затримали й везуть кудись по Ярославці. У Нємцова під дверима мєнти (але Бориса за дверима немає)», - написала вона у своєму блозі в Facebook.

 

«Весь будинок обклали поліцейськими, стоять біля квартири, у під'їзді. Путін готується до Дня Росії», - написав Нємцов у своєму Twitter, повідомляє «Українська правда».

 

Раніше стало відомо про обшук у квартирі в опозиціонера Олексія Навального - у постанові про обшук згадана справа про масові заворушення в ході Маршу мільйонів.

 

Також з'явилася інформація про обшуки у квартирах лідера руху «Солідарність» Іллі Яшина й координатора «Лівого фронту» Сергія Удальцова.

 

Інформацію про обшуки в опозиціонерів підтвердив офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін.

 

10 червня Слідчий комітет Росії повідомив про затримання ще п'ятьох осіб, підозрюваних в участі в масових безчинствах під час Маршу мільйонів у Москві 6 травня. Загальна кількість затриманих по цій справі досягла 12-ти. Акція опозиції 6 травня, що зібрала - за різними оцінками - від 20 до 50 тисяч осіб, переросла в зіткнення демонстрантів з ОМОНом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду