detector.media
11.06.2012 10:32
У квартирі телеведучої Ксенії Собчак проводять обшук
А також у інших опозиціонерів

У Росії в квартирах телеведучої Ксенії Собчак, яка нещодавно приєдналась до  опозиції, а також у опозиціонерів Олексія Навального, Бориса Нємцова проводять обшуки. Про це повідомляє ВВС із посиланням на журналістку Ольгу Романову.

 

«У Ксенії Собчак обшук - за словами Міши Маглова, якого вже затримали й везуть кудись по Ярославці. У Нємцова під дверима мєнти (але Бориса за дверима немає)», - написала вона у своєму блозі в Facebook.

 

«Весь будинок обклали поліцейськими, стоять біля квартири, у під'їзді. Путін готується до Дня Росії», - написав Нємцов у своєму Twitter, повідомляє «Українська правда».

 

Раніше стало відомо про обшук у квартирі в опозиціонера Олексія Навального - у постанові про обшук згадана справа про масові заворушення в ході Маршу мільйонів.

 

Також з'явилася інформація про обшуки у квартирах лідера руху «Солідарність» Іллі Яшина й координатора «Лівого фронту» Сергія Удальцова.

 

Інформацію про обшуки в опозиціонерів підтвердив офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін.

 

10 червня Слідчий комітет Росії повідомив про затримання ще п'ятьох осіб, підозрюваних в участі в масових безчинствах під час Маршу мільйонів у Москві 6 травня. Загальна кількість затриманих по цій справі досягла 12-ти. Акція опозиції 6 травня, що зібрала - за різними оцінками - від 20 до 50 тисяч осіб, переросла в зіткнення демонстрантів з ОМОНом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY