Закрився чоловічий журнал, головредом якого була Ксенія Собчак

18 Серпня 2011
7235
18 Серпня 2011
13:03

Закрився чоловічий журнал, головредом якого була Ксенія Собчак

7235
Закрився чоловічий журнал, головредом якого була Ксенія Собчак

У Росії після чотирьох номерів припинив вихід чоловічий журнал Max видавничого дому Global Media Group. Цю інформацію «РБК daily» підтвердила головний редактор видання Ксенія Собчак.

 

Експерти російського медіа ринку пов'язують рішення Global Media Group з фінансовими проблемами видавничого дому та недостатніми інвестиціями в проект. «Ми ніколи не хотіли запускати це видання в роздріб, - прокоментувала сама Ксенія Собчак. - Цей журнал виходив у рамках великого бізнес-проекту. Ми випускали його, щоб показати якість роботи команди. Зараз той же склад працюватиме над іншим проектом». Яким саме, вона уточнити відмовилася. Втім, джерела «РБК daily» на ринку дистрибуції кажуть, що журнал все ж був у роздробі, хоч і в обмеженій кількості. «Про запуск журналу мало хто знав, у ньому було мало реклами, він був приречений», - пояснив експерт.

 

Перший номер російського Max вийшов у березні нинішнього року. На посаду головреда запросили Ксенію Собчак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду