Ксенія Собчак прийде до Кисельова, до Шустера – футболіст Андрій Шевченко

2 Березня 2012
6075
2 Березня 2012
13:46

Ксенія Собчак прийде до Кисельова, до Шустера – футболіст Андрій Шевченко

6075
Ксенія Собчак прийде до Кисельова, до Шустера – футболіст Андрій Шевченко

2 березня в ефірі ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгеном Кисельовим» обговорюватимуть вибори в Росії. Про це повідомляється на сайті проекту.

 

Зокрема, говоритимуть на такі теми:

 

- Чи стануть виборах 4 березня початком кінця путінського режиму? Чи правда, що Борис Березовський публічно покаявся за те, що 12 років тому привів до влади Путіна? І чому розлюбила Путіна Ксенія Собчак? Борис Березовський і Ксенія Собчак - в ефірі «Великої політики».

 

- Народжуй або плати. Чи допоможе податок на бездітність в боротьбі з демографічною кризою? Скільки додаткових грошей в казну сподіваються залучити таким способом депутати? І на кому ще, окрім бездітних українців, хочуть заробити чиновники?

 

В ефірі Першого національного  у ток-шоу «Шустер live» говоритимуть на тему «Чому Україна не Білорусь?».



Гості програми: Марина Ставнійчук, радник президента України, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента; Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр»; Роман Шпек, представник України при ЄС (2000-2007); Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; В'ячеслав Кириленко, народний депутат, НУ-НС, лідер партії «За Україну!»; Володимир Огризко, міністр закордонних справ України (2007-2009); Олесь Доній, народний депутат, НУ-НС;



Спеціальні гості програми: Юрій Сьомін, головний тренер ФК «Динамо» (Київ); Олег Лужний, тренер ФК «Динамо» (Київ); Сергій Ребров, тренер ФК «Динамо» (Київ); Андрій Шевченко, капітан ФК «Динамо» (Київ);

 

«Шустер live» виходить о 21:25, Велика політика» - 22.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6075
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду