Колесніченко: Шустер вирвав мої слова з контексту

3 Червня 2012
6751
3 Червня 2012
09:56

Колесніченко: Шустер вирвав мої слова з контексту

6751
«Мені відомо, що в країні зібрано понад мільйон підписів за те, щоб закрити "Шустер live". Однак ми це питання піднімати не можемо, бо в цьому випадку нас відразу звинуватять у цензурі і наступі на свободу слова»
Колесніченко: Шустер вирвав мої слова з контексту
Народний депутат, заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко спростував заяву ведучого програми «Шустер live» про свою причетність до збору підписів за закриття цієї телевізійної передачі. Про це йдеться на сайті Партії регіонів.
 
 
Депутат зазначає, що з подивом дізнався про те, що збирає підписи з заборону ток-шоу «Шустер live». «Дійсно, два тижні тому під час однієї з інтернет-конференцій мені поставили запитання, чому на державному каналі транслюються передачі, які дискредитують уряд, влада і розвалюють українську державу, - розповів Вадим Колесніченко. - Я відповів, що мені відомо про те, що в країні зібрано понад мільйон підписів за те, щоб закрити цю передачу. Однак ми це питання піднімати не можемо, бо в цьому випадку нас відразу звинуватять у цензурі і наступі на свободу слова».
 

Також політик зробив зауваження Савіку Шустеру: «А такого ведучому, як Савік Шустер, займатися вириванням слів з контексту і піднімати рейтинг програми за рахунок маніпулювання фактами, щонайменше, негоже. На цій темі (закон про мови, - ПР) І так провокацій та маніпуляцій, більш ніж, достатньо».

 
Як повідомляла «Детектор медіа», 1 червня під час ефіру «Шустер live» Савік Шустер заявив, що Вадим Колесніченко збирає підписи за закриття ток-шоу. 
 
 
Раніше, у квітні, автор і ведучий проекту заявляв, що проти «Шустер live» ведеться кампанія з дискредитації. 
 
   
 
«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6751
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Директор школы для аутистов
4355 дн. тому
Чорнайа смародина,- ана када зильонайа-то ана тада краснайа!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду