Автор «Шустер live»: проти нас розпочалася кампанія

6 Квітня 2012
8732
6 Квітня 2012
21:33

Автор «Шустер live»: проти нас розпочалася кампанія

8732
Автор «Шустер live»: проти нас розпочалася кампанія

Автор і ведучий «Шустер live» на Першому національному Савік Шустер заявив, що проти проекту ведеться кампанія з дискредитації. Про це він сказав сьогодні, 6 квітня, на початку ток-шоу.

 

«Як у в радянські часи на адресу програми, президента України, прем`єр-міністра і керівника компанії (НТКУ.- ТК) надходять численні листи», - сказав Савік Шустер, демонструючи стос списаного паперу. «Цікаво, що пишуть з різних міст, а автори нібито між собою незнайомі, а текст схожий. Таке враження, що нам пишуть з одного й того ж місця. Це означає, що проти нас розпочалася якась кампанія», - додав він.

 

Також автор та ведучий програми пообіцяв з`ясувати, хто саме займається надсиланням листів. «Ми не збираємося іти з ефіру. Ми відстоюватимемо свободу слова і намагатимемося з`ясувати, хто саме це придумує і чинить», - сказав Савік Шустер.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8732
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
українське прислів*я
4402 дн. тому
Йому хоч в очі сци.А він-то божа роса.
джокер
4402 дн. тому
жалко,что лучший проект страны стал мишенью врагов отечественного государственного телеканала
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду