Лорін зі Швеції перемогла на «Євробаченні». Гайтана 15-та

27 Травня 2012
21275
27 Травня 2012
01:15

Лорін зі Швеції перемогла на «Євробаченні». Гайтана 15-та

21275
Лорін зі Швеції перемогла на «Євробаченні». Гайтана 15-та

Перемогу в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2012» здобула представниця Швеції Лорін (Loreen) з піснею Euphoria.

 

Представниця України Гайтана з піснею Be My Guest посіла 15-те місце з 65 балами. За неї свої голоси віддали 16 країн з 42, що брали участь у голосуванні: Білорусь дала 10, Молдова і Росія по 8, Мальта 7, Латвія і Грузія по 6, Азербайджан, Італія, Ірландія та Македонія по 3, Іспанія і Литва по 2, Греція, Норвегія, Естонія і Португалія по 1.

 

«Бурановские бабушки», які привернули до себе чи не найбільшу увагу ЗМІ, посіли 2-ге місце із (259 балів). Найактивніше за їхню пісню «Party for Everybody» голосували у Білорусі (12 балів), Україні (100), Азербайджані (10), Італії (10), Латвії (10) та на Сан-Маріно (10). 

 

Україна найбільше балів дала Азербайджану, оцінивши виступ Сабіни Бабаєвої у 12 балів. 10 балів від України дісталося Росії, 8 - Молдові, 7 - Мальті, 6 - Швеції, 5 - Греціїя, 4 - Італії, 3 - Македонії, 2 - Сербії та 1 - Естонії.

 

З остаточними результатами голосування можна ознайомитися у турнірній таблиці.  

 

Лорін була однією з фавориток цьогорічного конкурсу, їй віддавали першість багато букмекерів. У фіналі вона здобула 372 бали.

 

Лорін Зінеб Нока Тальяуі народилася 16 жовтня 1983 року в Стокгольмі,  має марокканське походження.

 

Почала музичну діяльність в 2004 році з участі у відомому шведському музичному конкурсі Idol 2004, на якому посіла четверте місце. У 2005-му випустила дебютний сингл The Snake спільно з групою Rob'n'Raz. Надалі стала однією з ведучих телеканалу TV11.

 

10 березня 2012 стала переможницею популярного шведського телеконкурсу Melodifestivalen, що дало їй право представити свою країну на «Євробаченні».

 

 

 

У фіналі «Євробачення-2012» виступали учасники з Литви, Боснії і Герцеговини, Сербії, Швеції, Македонії, Норвегії, Естонії, Мальти, Туреччини, України, Румунії, Молдови, Ісландії, Угорщини, Данії, Албанії, Кіпру, Греції, Росії, Ірландії (за результатами відбору  півфіналах), а також  Великобританії, Франції, Іспанії, Італії, Німеччини (країни - засновниці конкурсу) та Азербайджану (країна-господар конкурсу 2012 року).

 

Загалом у Євробаченні-2012 взяли участь 42 країни.

 

Фінал конкурсу «Євробачення - 2012» пройшов у столиці Азербайджану Баку.

 

«Детектор медіа»

Фото - news.az

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21275
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
О.П.
4366 дн. тому
Песня, хореография, голос - супер! Наконец то победил - профи! А Бабки и Сердючка - это хорошо для позитива, но уровень не тот...Лорин - браво! Удивила всех и порадовала, есть еще в мире таланты!
Настя
4370 дн. тому
О чем тут говорить! Самое отстойное Евроведенье! Ничего достйного кроме бабок и одного парня (не помю откуда). Гайтаночку не жалко, т.к. желеть не о чем. Пусть не переживает, для нас украинцев она все равно самая лучшая!
EURONEWS
4370 дн. тому
Вітаю всіх афро-українців з достойним місцем на Євробаченні ! Не траба шукати виправдань. Пісня (афро-амриканнська параша..) - ніяковенна. А Європа це законодавиця музичної моди. Наприклад Kraftwerk та Camouflage. Тому Зімбабве-поп їм не подобається, як до речі і нам. Вітаємо афро-українку з перемогою над здоровим глуздом.
Заир
4370 дн. тому
Гайтану даже немного жаль. Но она ни в чем не виновата. Надо понимать менталитет европейцев, чтобы стало очевидным: после того, как во всей Европе об Украине заговорили как о диктатуре, и не просто какие-то там журналисты, а главы государств, - никто никогда за такую страну голосовать не будет. И что бы там не спела, к примеру, Белоруссия, - пока там режим бацьки, - никто за них не проголосует. Они в нюансы не лезут, сказали "Гитлер" - значит, плохо. Поэтому даже если Мадонна будет петь за Кастро или Уго Чавеса, - никто даже безлимитной СМС-ки за это не отправит. И если 16-е место Гринджол было свидетельством полного отстоя, то 15-е для Гайтаны - это свидетельство отношения к стране.
Г.Б.
4370 дн. тому
Королевская в пропагандистском клипе впереди массовки поставила лыбящуюся от уха и до уха конголезку. Пиарщики (идиоты Королевской) предполагали победу ДОЧЕРИ УКРАИНЫ, тем самым продвигали проект Партии Регионов, аналог Озимого поколения. Теперь Королевская может надеятся на 15-е место с результатом в полтора процента, а то и меньше. Браво, пиарщики!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду