Наступний конкурс «Євробачення» пройде в Мальме

8 Липня 2012
6000
8 Липня 2012
15:00

Наступний конкурс «Євробачення» пройде в Мальме

6000
Вдруге після 1992-го року
Наступний конкурс «Євробачення» пройде в Мальме
Пісенний конкурс «Євробачення-2013» пройде в третьому за величиною місті Швеції Мальме. Про це з посиланням на представника головного телеканалу Швеції Sveriges Television AB (SVT), який буде відповідальним за трансляцію конкурсу, повідомляє Lenta.Ru.
 
 
За право проведення конкурсу змагався також Стокгольм. Мальме перемогло завдяки зручнішій інфраструктурі і ширшому досвіду щодо музичних заходів: щороку тут проходить музичний конкурс Melodifestivalen, як і відбір на «Євробачення». Крім того, у 1992-му місто вже приймало «Євробачення».
 
 
У рамках зобов`язань, адміністрація Мальме має надати житло для делегацій, а також допомогти з розміщенням преси, організацією прес-конференцій і створенням фан-зон. «Євробачення-2013» проводитиметься на майданчику під назвою Malmoe Arena, що розрахований на 15.500 глядачів.
 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», Швеція здобула право на проведення конкурсу завдяки перемозі своєї представниці Лорін. У 2012 році на конкурсі в Баку вона набрала 372 бали за пісню Euphoria. Представниця України Гайтана з піснею Be My Guest посіла 15-те місце з 65 балами.
 
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду