Ще 23 млн пішло на рекламу Євро-2012. Через компанію Ігоря Пуришева

22 Травня 2012
5995
22 Травня 2012
11:31

Ще 23 млн пішло на рекламу Євро-2012. Через компанію Ігоря Пуришева

5995
Ще 23 млн пішло на рекламу Євро-2012. Через компанію Ігоря Пуришева

18 травня державне підприємство «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» уклало угоду з ТОВ «Медіапрофіт» на розміщення реклами фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Рекламу буде розміщено на іноземних телеканалах у травні-червні. Про це  повідомляє «Вісник державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Вартість угоди склала 23 млн грн. Рішення прийняте за результатами тендеру. Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Тамонтен», яке в квітні отримало підряд вартістю 25 млн грн на розміщення єврофутбольної реклами в українських ЗМІ.

 

Реклама йтиме на трьох міжнародних каналах. За інформацією видання, вона має охопити  20% європейської аудиторії.

 

60-секундні ролики розповідатимуть про проведення в Україні Євро-2012, культуру, інвестиції та туризм у державі. Окрім цього будуть ще 30- 10- та 5-секундні ролики.

 

«Тридцятисекундні популяризаційні ролики стануть основним просуваючим фактором інформаційно-роз'яснювальної компанії для іноземних споживачів на телебаченні. Десятисекундні та п'ятисекундні ролики мають на меті звернення уваги глядацької аудиторії до проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу», - пише видання.

 

Засновниками «Медіапрофіту» є Олександр Шкаровський та Ігор Пуришев. Раніше вони керували комерційної службою телеканалу «1+1».

 

Згідно з держпрограмою підготовки до Євро-2012, на проведення рекламних кампаній у ЗМІ в 2008-2012 роках виділено 111,46 млн грн. Ще 44,26 млн грн виділено на статтю «формування позитивного іміджу».

 

Нагадаємо, 29 березня на період з березня по червень державне підприємство «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» замовило у компанії «Тамонтен» розміщення в ефірі українських телеканалів промороликів до Євро-2012. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5995
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду