Ар’єв заявляє, що СБУ збирає на нього компромат через критичні фільми

18 Травня 2012
10016
18 Травня 2012
18:54

Ар’єв заявляє, що СБУ збирає на нього компромат через критичні фільми

10016
За фільми про знищення безпритульних тварин і про сучасну історію України
Ар’єв заявляє, що СБУ збирає на нього компромат через критичні фільми

Володимир Ар'єв, народний депутат (фракція НУНС) та автор продюсерського центру «Закрита зона», заявляє, що Служба безпеки України отримала завдання зібрати на нього компромат, щоб порушити кримінальну справу через критику влади у його нових фільмах. Цю інформацію, оприлюднену у Facebook, пан Ар'єв підтвердив «Детектор медіа».

 

Перша стрічка називається «Криваве Євро» й розповідає про масові вбивства безпритульних тварин. Як уже повідомляла «Детектор медіа», автор запевняє, що наведе докази того, що знищення тварин  відбувається з ініціативи влади. Цей фільм пан Ар'єв знімав з командою «Закритої зони».

 

Інший фільм - «Україна: демократія з перешкодами» - був зроблений продюсерським центром спільно з французьким продакшном «Фільм Гран де Сабль». Цей проект вийде на каналі ARTE 29 травня о 22:30. Він складається з двох частин: у першій йтиметься про Україну та її історію до Помаранчевої революції, а друга частина присвячена нинішній історії України. «Фільм дуже жорсткий по відношенню до нинішньої влади. Він об'єктивний, тому й жорсткий», - сказав Володимир Ар'єв.

 

Депутат заявляє, що вказівку відкрити на нього справу СБУ отримала від Генеральної прокуратури. «Я думаю, що це йде від верхівок. Ні СБУ, ні Генпрокуратура не роблять це самостійно. Хоча є такий підлабузник влади з ініціативою. Це Ренат Кузьмин. Він вважає мене одним зі своїх особистих ворогів через те, що я вручав йому копію позову до американського суду», - сказав він.

 

«Детектор медіа» намагатиметься отримати коментар у прес-службі Генеральної прокуратури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду