«1+1» вийшов у фінал PromaxBDA з «багами» для серіалу «Інтерни»

19 Травня 2011
12656
19 Травня 2011
18:38

«1+1» вийшов у фінал PromaxBDA з «багами» для серіалу «Інтерни»

12656
«1+1» вийшов у фінал PromaxBDA з «багами» для серіалу «Інтерни»

Телеканал «1+1» вийшов у фінал міжнародного конкурсу телевізійного дизайну PromaxBDA World Gold 2011 у категорії Promotion and Marketing: Lower Third Promotion зі своєю серією «багів» для серіалу «Інтерни». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Творча команда проекту складалася з режисера, арт-директора каналу Романа Деріги, продюсера відділу дизайну Павла Кірсанова, оператора Сергія Півненка та дизайнера Дениса Кондратенка. У головній ролі - актор «Інтернів» Іван Охлобистін.

 

 

«Нам не тільки було дуже цікаво працювати з такою приємною людиною, як Іван Охлобистін, ми ще й вийшли із цією роботою до фіналу світового конкурсу. Незалежно від того, чи отримаємо ми золото, чи ні, сам факт, що ми одні з найкращих, вже свідчить про визнання світовою дизайнерською спільнотою», - прокоментував Роман Деріга.

 

Разом з «1+1» за звання найкращих боротимуться роботи за 2010 рік від СТС (Росія), TNTLA з двома роботами (Латинська Америка), Canadian Broadcasting Corporation (Канада) та One HD (Австралія). Таким чином, «1+1» - єдиний український канал, представлений у конкурсі.

 

Результати конкурсу будуть оголошені 28-30 червня на конференції у Нью-Йорку, де головним доповідачем виступить колишній віце-президент США та громадський діяч Ел Ґор.

 

Минулого року «1+1» взяв золоту нагороду у номінації Television/Video presentation:  Lower Third Promotion за серію роликів «Діди Морози». У 2009 «Плюси» отримали бронзову нагороду PromaxBDA Awards за роботу «Календар квітів».

 

PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12656
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Masha
4721 дн. тому
Примите поздравления от коллег !! Болеем за ваше новое дизайнерское золото!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду