detector.media
15.05.2012 17:17
«1+1» та «2+2» вийшли у фінал PromaxBDA
За баги шоу «Чотири весілля», анонс «Титаніка», роботу «Правила лева»

Телеканал «1+1» вийшов у фінал PromaxBDA Global Excellence у категорії Promotion and Marketing: Lower Third Promotion із серією «багів» шоу «Чотири весілля» та анонсом фільму «Титанік», а телеканал «2+2» - із роботою «Правила лева» у категорії Adult Programming Spot (Промо еротичних програм). Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Як зазначається, уперше одразу дві роботи «1+1» потрапили до однієї номінації.

 

«"1+1" щороку займає призові місця у даній категорії та ми чекаємо на чергове світове визнання 14 червня, коли будуть оголошені результати», - зазначив керівник напрямків промо та дизайну «1+1» Роман Деріга.

 

До творчої команди проекту увійшли дизайнери каналу Андрій Міхно, Андрій Онуфрієнко, Сергій Ухін, Олена Падолко та керівник напрямку Роман Деріга.

 

Лауреати премії будуть нагороджені 14 червня на церемонії закриття 57-ї щорічної конференції, яка проходитиме в Лос-Анджелесі.

 

Нагадаємо, цього року також канал «Україна» вийшов у фінал міжнародного конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards, представивши для участі в конкурсі графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим. Канал номіновано в категорії «Спортивні програми: початкова заставка / початкові титри» (Sports: Open / Titles).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY