«1+1» здобув бронзу на PromaxBDA за баги для серіалу «Інтерни»

1 Липня 2011
13647
1 Липня 2011
15:16

«1+1» здобув бронзу на PromaxBDA за баги для серіалу «Інтерни»

13647
«1+1» здобув бронзу на PromaxBDA за баги для серіалу «Інтерни»

Канал 1+1 здобув бронзову нагороду на щорічному конкурсі теледизайну PromaxBDA World Gold 2011 за баги для серіалу «Інтерни». Про це стало відомо 30 червня на щорічній конференції PromaxBDA у Нью-Йорку, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До фіналу конкурсу у категорії Promotion and Marketing: Lower third Promotion окрім телеканалу «1+1» вийшли СТС (Росія), TNTLA (Латинська Америка), Canadian Broadcasting Corporation (Канада) та One HD (Австралія). Золоту і срібну нагороду у цій категорії, як зазначається на офіційному сайті, здобув телеканал Латинської Америки  TNTLA.

 

Арт-директор 1+1, режисер роликів Роман Деріга зауважує:  «Наша творча команда - продюсер відділу дизайну Павло Кірсанов, оператор Сергій Півненко, дизайнер Денис Кондратенко та я - радий, що вже вкотре PromaxBDA відзначає нашу роботу. Не побоюся повторитися, але ми залишаємося кращими в Україні, і це говорить про високий рівень та якість виробленого продукту».

 

Минулого року «1+1» взяв золоту нагороду у номінації Television/Video presentation:  Lower Third Promotion за серію роликів «Діди Морози». У 2009 «1+1» отримав бронзову нагороду PromaxBDA Awards за роботу «Календар квітів».

 

PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13647
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тест
4684 дн. тому
А что такое баги для сериалу? Что такое баги в программе я знаю, поэтому давать премию за баги к сериалу... )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду