detector.media
11.05.2012 17:45
Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)
Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)
Готує новини до рестарту 14 травня

Із 1 травня тележурналіст Роман Недзельський став випусковим редактором головного випуску новин «Сьогодні» о 20:30 на каналі ТВі. Про це «Детектор медіа» повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

 

Про його роботу вона відгукується позитивно: «Робить все адекватно, дуже відповідально».

 

За словами Романа Недзельського, його головне завдання - утримувати «планку», до якої піднявся найрейтинговіший проект каналу, і піднімати її ще вище.

 

«Це нове амплуа, але поганий той журналіст, який на себе ніколи не приміряв посаду випускового редактора», - зауважує пан Недзельський.

 

Як відомо, 14 травня на ТВі стартує новий сезон. «Концепція нового сезону - щоб глядач постійно вів розмову з ведучими, і ведучі постійно вели розмову з глядачем, і це була для глядача така собі сім'я, - розповідає Роман Недзельський. - У нас студія будується у вигляді такої собі квартири, у яку приходиш до своїх родичів, знайомих, людей, з якими хочеться поспілкуватися, почути від них щось нове. У цю концепцію впишуться і новини. Нашому ведучому Олексію Ліхману будуть передавати слово, і він потім по завершенню новин буде розповідати, що буде в наступній програмі і спілкуватися з ведучим наступної програми, передавати йому слово. Можливо, зміниться графіка».

 

 

 

 

Репортаж про те, як монтували нову студію ТВі, а також інтерв'ю з авторами нових проектів дивіться 14 травня на сайті «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY