Полтавська ОДТРК «Лтава» запустила нові проекти: один з губернатором, другий – про реформи

11 Травня 2012
10812
11 Травня 2012
15:53

Полтавська ОДТРК «Лтава» запустила нові проекти: один з губернатором, другий – про реформи

10812
За державні кошти
Полтавська ОДТРК «Лтава» запустила нові проекти: один з губернатором, другий – про реформи

Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» презентувала своїм глядачам два нові телепроекти - «Акценти з Олександром Удовіченком» та «Реформи: працюємо на результат. Адреса досвіду». Про це йдеться на сайті Держкомтелерадіо.

 

52-хвилинна програма з головою Полтавської обласної державної адміністрації «Акценти з Олександром Удовіченком» виходитиме раз на місяць. Він відповідатиме на запитання журналістів і глядачів. Також свої запитання Олександру Удовіченку можна поставити в онлайн-режимі на сайті телерадіокомпанії за адресою ltavaonline.com.

 

Другий проект «Реформи: працюємо на результат. Адреса досвіду» розповість глядачам про реформи у містах і селах області, а також, які кроки для їх здійснення робить місцева влада. Зокрема, у першій програмі цього проекту вже взяв участь глава Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич.

 

Заступник генерального директора ОДТРК з питань телебачення Наталія Іванченко у коментарі «Детектор медіа» уточнила, що обидві програми виготовляються за держзамовленням, виходять у прямому ефірі у вечірній прайм. «Програма з губернатором виходить у середу раз на місяць о 18-й годині. Ми запрошуємо до студії журналістів. За форматом програма подібна до "Акул пера". А друга програма виходить щопонеділка також о 18-й. Вона має на меті показати соціальні реформи президента. В процесі підготовки випуску журналісти роблять сюжети про реформи в окремо взятому районі області, розповідають і загалом про реформи, і конкретно. Про який винятково цікавий досвід, якусь родзинку, пов'язану саме з цим районом. А потім до студії ми запрошуємо керівника району разом з його командою, їм також можна поставити запитання», - розповіла пані Іванченко.

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення доручив усім державним регіональним ТРК піарити соціальні ініціативи президента Віктора Януковича і пояснив це держзамовленням та обов'язком висвітлювати діяльність органів державної влади і місцевого самоврядування.

 

Тим часом медіаюрист Ігор Розкладай нагадує, що державні ЗМІ мають забезпечувати інформаційні права громадян, а не бути рупором влади.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду