detector.media
11.05.2012 15:53
Полтавська ОДТРК «Лтава» запустила нові проекти: один з губернатором, другий – про реформи
За державні кошти

Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» презентувала своїм глядачам два нові телепроекти - «Акценти з Олександром Удовіченком» та «Реформи: працюємо на результат. Адреса досвіду». Про це йдеться на сайті Держкомтелерадіо.

 

52-хвилинна програма з головою Полтавської обласної державної адміністрації «Акценти з Олександром Удовіченком» виходитиме раз на місяць. Він відповідатиме на запитання журналістів і глядачів. Також свої запитання Олександру Удовіченку можна поставити в онлайн-режимі на сайті телерадіокомпанії за адресою ltavaonline.com.

 

Другий проект «Реформи: працюємо на результат. Адреса досвіду» розповість глядачам про реформи у містах і селах області, а також, які кроки для їх здійснення робить місцева влада. Зокрема, у першій програмі цього проекту вже взяв участь глава Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич.

 

Заступник генерального директора ОДТРК з питань телебачення Наталія Іванченко у коментарі «Детектор медіа» уточнила, що обидві програми виготовляються за держзамовленням, виходять у прямому ефірі у вечірній прайм. «Програма з губернатором виходить у середу раз на місяць о 18-й годині. Ми запрошуємо до студії журналістів. За форматом програма подібна до "Акул пера". А друга програма виходить щопонеділка також о 18-й. Вона має на меті показати соціальні реформи президента. В процесі підготовки випуску журналісти роблять сюжети про реформи в окремо взятому районі області, розповідають і загалом про реформи, і конкретно. Про який винятково цікавий досвід, якусь родзинку, пов'язану саме з цим районом. А потім до студії ми запрошуємо керівника району разом з його командою, їм також можна поставити запитання», - розповіла пані Іванченко.

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення доручив усім державним регіональним ТРК піарити соціальні ініціативи президента Віктора Януковича і пояснив це держзамовленням та обов'язком висвітлювати діяльність органів державної влади і місцевого самоврядування.

 

Тим часом медіаюрист Ігор Розкладай нагадує, що державні ЗМІ мають забезпечувати інформаційні права громадян, а не бути рупором влади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY