detector.media
11.05.2012 14:08
Jewish News One запустив безкоштовні додатки для iPhone, iPad і Android
Додатки доступні безкоштовно на Apple Store і Android Market

Офіційний сайт з онлайн-мовленням єврейського міжнародного новинного телеканалу Jewish News One (JN1) запустив додаток для телефонів iPhone, планшетів iPad усіх поколінь, а також смартфонів на базі Android. Додатки доступні безкоштовно для завантаження на Apple Store і Android Market. Про це «Детектор медіа» повідомив шеф-редактор Jewish News One Володимир Кацман.

 

За його словами, нова послуга дає можливість глядачам телеканалу у будь-який час і в будь-якому місці знайомитися з подіями, що відбуваються в єврейській спільноті.

 

«Головна мета каналу - не тільки розширювати медіаплатформи міжнародного рівня (на сьогодні телеканал покриває сигналом усю територію Європи, Америки, Близького Сходу, Росії та інших країн), але й охопити весь інтернет-простір, де канал дивляться мільйони людей, в тому числі завдячуючи YouTube, де представлена офіційна сторінка JN1.tv. Ми раніше вже повідомляли, що за переглядами в YouTube JN1 встановив свого роду рекорд - з кожним днем аудиторія каналу зростає і досягла вже не менш мільйона переглядів», - сказав Володимир Кацман.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що належить Вадиму Рабиновичу. Розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

На початку 2012 року колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції каналу, який розпочав мовлення російською. У квітні Jewish News One розпочав мовлення українською.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY