«Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу

25 Квітня 2012
8947
25 Квітня 2012
13:32

«Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу

8947
П’ятеро представників вуличного руху вчитимуться починати бізнес з нуля
«Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу

Портал «Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу Work It Out. Про це йдеться на «Дело.ua».

 

За задумом шоу п'ять молодих людей - представників вуличного руху WorkOut - протягом десяти днів будуть працювати з тренерами проекту «Бізнес-Молодість» і виконувати завдання своїх коучів, зв'язуючись з ними по 5 разів на день. «Найголовніше - вони подолають страх і поламають стереотипи у своїй голові, довівши, що почати бізнес без грошей - це реально», - йдеться у повідомленні.

 

Серії реаліті-шоу виходитимуть щоденно на порталі «Дело.ua»: «Що заважає людям відкрити свою справу, якими мають бути першими кроки, як за 4 години безкоштовно запустити комерційний веб-сайт та інші секрети успішного бізнесу глядачі дізнаються з щоденних серій реаліті-шоу Work it out на порталі "Дело.ua"».

 

Проект реалізують Петро Осипов і його бізнес-партнер Михайло Дашкієв. За словами пана Осипова, який закінчив факультет політології РДГУ, єдиною умовою приходу на тренінг є бажання зробити бізнес і готовність працювати. «Ми змушуємо людей робити бізнес тут і зараз, не відкладаючи вирішення конкретних проблем у довгий ящик», - говорить Осипов.

 

«Бізнес-Молодість» - це бізнес-інкубатор, де вчать, як створити власний бізнес. З чого почати, яку нішу вибрати, де шукати клієнтів та інші практичні речі складають курс навчання. Після якого кожен учасник програми виходить з готовим прибутковим бізнесом.

 

Як відомо, телеканал ICTV, що як і «Дело.ua» належить підприємцю Віктору Пінчуку, кілька років тому створював телевізійні шоу «Акули бізнесу» та «Українська мрія», у яких учасники презентували свої бізнес-проекти, найкращі з яких отримували інвестиції від відомих бізнесменів.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8947
Читайте також
07.05.2012 20:03
Татьяна Веремчук
19 627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду