detector.media
25.04.2012 13:32
«Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу
П’ятеро представників вуличного руху вчитимуться починати бізнес з нуля

Портал «Дело.ua» і проект «Бізнес-Молодість» запустили власне реаліті-шоу Work It Out. Про це йдеться на «Дело.ua».

 

За задумом шоу п'ять молодих людей - представників вуличного руху WorkOut - протягом десяти днів будуть працювати з тренерами проекту «Бізнес-Молодість» і виконувати завдання своїх коучів, зв'язуючись з ними по 5 разів на день. «Найголовніше - вони подолають страх і поламають стереотипи у своїй голові, довівши, що почати бізнес без грошей - це реально», - йдеться у повідомленні.

 

Серії реаліті-шоу виходитимуть щоденно на порталі «Дело.ua»: «Що заважає людям відкрити свою справу, якими мають бути першими кроки, як за 4 години безкоштовно запустити комерційний веб-сайт та інші секрети успішного бізнесу глядачі дізнаються з щоденних серій реаліті-шоу Work it out на порталі "Дело.ua"».

 

Проект реалізують Петро Осипов і його бізнес-партнер Михайло Дашкієв. За словами пана Осипова, який закінчив факультет політології РДГУ, єдиною умовою приходу на тренінг є бажання зробити бізнес і готовність працювати. «Ми змушуємо людей робити бізнес тут і зараз, не відкладаючи вирішення конкретних проблем у довгий ящик», - говорить Осипов.

 

«Бізнес-Молодість» - це бізнес-інкубатор, де вчать, як створити власний бізнес. З чого почати, яку нішу вибрати, де шукати клієнтів та інші практичні речі складають курс навчання. Після якого кожен учасник програми виходить з готовим прибутковим бізнесом.

 

Як відомо, телеканал ICTV, що як і «Дело.ua» належить підприємцю Віктору Пінчуку, кілька років тому створював телевізійні шоу «Акули бізнесу» та «Українська мрія», у яких учасники презентували свої бізнес-проекти, найкращі з яких отримували інвестиції від відомих бізнесменів.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY