«Політклуб Віталія Портникова» на ТВі стартував вдало

18 Травня 2012
8619
18 Травня 2012
15:53

«Політклуб Віталія Портникова» на ТВі стартував вдало

8619
Ганна Герман привітала Портникова
«Політклуб Віталія Портникова» на ТВі стартував вдало

Цього тижня на телеканалі ТВі розпочався новий сезон. У межах оновленої сітки в ефір вийшло дві прем'єри: проект харківського журналіста Сергія Потімкова про східну Україну «P.S.» і ток-шоу «Політклуб Віталія Портникова».

 

«P.S.» стартував у понеділок, 14 травня, о 19:00 і мав рейтинг 0,23%, частку 0,8% за вибіркою «50 тис.+» та рейтинг 0, 13%, частку 0,58% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18-54. Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

«Політклуб Віталія Портникова» вийшов в ефір 16 травня, у середу, о 21:00. Він узяв рейтинг 0,75%, частку 2,24% за «50 тис.+» та рейтинг 0,41%, частку 1,26%, за «Всією Україною», аудиторія 18-54.

 

Таким чином, показники «P.S.» виявились нижчими за середні ТВі, а «Політклубу» - значно перевищили середню частку каналу, яка минулого тижня (7-13 травня) становила 1,21% за «50 тис.+» та 0,82% за «Всією Україною».

 

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook генеральний директор ТВі Микола Княжицький, Віталія Портникова привітала радник президента Ганна Герман. В урядовій телеграмі вона написала: «Вітаю з "Політклубом". Вдалий старт, цікаво і свіжо. Успіху».

 

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - з Facebook Миколи Княжицького

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду