«Київміськбуд» рекламуватиме себе за 8,5 млн гривень у друкованих та інтернет-виданнях

20 Квітня 2012
9471
20 Квітня 2012
10:59

«Київміськбуд» рекламуватиме себе за 8,5 млн гривень у друкованих та інтернет-виданнях

9471
У ділових та новинних виданнях Києва, Полтави, Севастополя, Луганська, 50-ти веб-сайтах
«Київміськбуд» рекламуватиме себе за 8,5 млн гривень у друкованих та інтернет-виданнях

АТ ХК «Київміськбуд» 3 та 11 квітня за результатами тендеру уклав угоди на виготовлення та розміщення реклами на загальну суму 8,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Рекламно-іміджевий супровід вартістю 8,52 млн грн. замовлено ТОВ «Юніверсал Медіа Уорлдвайд».

 

Передбачено розміщення реклами в масових ділових та новинних виданнях Києва, а також в регіональних виданнях в містах Полтава, Севастополь, Луганськ, Чернівці, Житомир, Запоріжжя, розміщення реклами на 50 веб-сайтах, на моніторах в мережевих торгівельних центрах та на 70 моніторах в маршрутних таксі Києва.

 

Також замовлено розміщення реклами в Києві на рекламних щитах щомісячно протягом 2012 року в м. Буча (Гостомель), Полтава, Севастополь, Луганськ, Чернівці, Житомир, Запоріжжя. У кожному місті замовлено по 4 біл-борди.

 

Засновниками «Юніверсал Медіа Уорлдвайд» є голландські фірми «Леерім Маркетинг Холдинг Б.В.» та «Адв Маркетинг Холдинг Б.В.».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9471
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду