Речинський пояснив, чому отримав квартиру, коли СБУ очолював Турчинов

13 Квітня 2012
7107
13 Квітня 2012
11:23

Речинський пояснив, чому отримав квартиру, коли СБУ очолював Турчинов

7107
Речинський пояснив, чому отримав квартиру, коли СБУ очолював Турчинов

Журналіст Станіслав Речинський пояснив, що отримав квартиру від СБУ через те, що він є ветераном воєнних дій, має проблеми з дитиною і його попереднє місце проживання не відповідало стандартам. Про це він заявив в ефірі ТВі, пише Comments.ua.

 

«Квартиру я отримав на основі комплексу ознак: я є ветераном військових дій, у мене є проблеми з одним із дітей, і ми проживали на площі, яка, м'яко кажучи, не відповідала стандартам. Нас було 7 людей на 40 квадратних метрів», - сказав він. Пан Речинський зазначив, що подав заявку в управління квартирного обліку, щоб стати в чергу в перші дні своєї роботи в СБУ: «Для мене самого було несподіванкою, коли за цими чисто формальними ознаками через деякий час я отримав ордер на квартиру».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», правоохоронні органи підозрюють першого заступника глави партії «Батьківщина» Олександра Турчинова, у тому, що за його керівництва СБУ журналіст Станістав Речинський отримав квартиру. Пан Турчинов заявив, що журналіст на той час працював керівником інформаційного управління СБУ і тримав квартиру «виключно як штатний працівник СБУ».

 

Також Станіслав Речинський зазначив, що після отримання квартири не планував звільнятись з СБУ. Однак, за його словами, прийшла нова влада і «попросила його».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7107
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду