Турчинова підозрюють у підкупі журналістів квартирами

4 Квітня 2012
5486
4 Квітня 2012
18:27

Турчинова підозрюють у підкупі журналістів квартирами

5486
Турчинова підозрюють у підкупі журналістів квартирами

Правоохоронні органи перевіряють інформацію про незаконне виділення квартир журналістам Олександром Турчиновим під час перебування головою Служби безпеки України. Про це на прес-конференції заявив начальник Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ Андрій Курись, пише «Українська правда» з посиланням на «Українські новини».

 

За словами Курися, заяву про незаконні дії Олександра Турчинова в правоохоронні органи подали ветерани спецназу. Заявники просять залучити пана Турчинова до кримінальної відповідальності за підкуп журналістів шляхом незаконного виділення їм квартир.

 

У коментарі «Детектор медіа» прес-секретар Олександра Турчинова Анна Вахоцька зазначила, що Турчинову нічого не відомо про такі звинувачення. За її словами, пан Турчинов наголошує, що не виділяв журналістам квартир: «Це чергова провокація, до яких ми звикли. Ми розуміємо, що ближче до виборів їх ставатиме ще більше».

 

Нагадаємо, Олександр Турчинов обіймав посаду голови СБУ з 4 лютого по 8 вересня 2005 року. Він пішов у відставку після выдставки з посади прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5486
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Meesha
4426 дн. тому
Что-то ТК совершенно непрофессионально молчит. Не особенно трудно вспомнить кто в 2005 справлял новоселье. И просто позвонить и спросить : ) Есть, Правда, опасность, что мы все знаем эти фамилии : )
гыыы
4426 дн. тому
Почему-то мне кажется , что среди счастливчиков пребладает укр.правда . Спросите у притулы ;)
хехе
4426 дн. тому
назовите счастливчиков!
)))
4427 дн. тому
"пан Турчинов наголошує, що не виділяв журналістам квартир"Тобто, він не ВИДІЛЯВ, але вони, тобто журналісти, квартири ОТРИМАЛИ?Хто отримав, ось що цікаво, а не те хто пидписдесь ставив.
Meesha
4427 дн. тому
Какая интересная новость и такими маленькими буковками на ТК : )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду