detector.media
13.04.2012 11:23
Речинський пояснив, чому отримав квартиру, коли СБУ очолював Турчинов

Журналіст Станіслав Речинський пояснив, що отримав квартиру від СБУ через те, що він є ветераном воєнних дій, має проблеми з дитиною і його попереднє місце проживання не відповідало стандартам. Про це він заявив в ефірі ТВі, пише Comments.ua.

 

«Квартиру я отримав на основі комплексу ознак: я є ветераном військових дій, у мене є проблеми з одним із дітей, і ми проживали на площі, яка, м'яко кажучи, не відповідала стандартам. Нас було 7 людей на 40 квадратних метрів», - сказав він. Пан Речинський зазначив, що подав заявку в управління квартирного обліку, щоб стати в чергу в перші дні своєї роботи в СБУ: «Для мене самого було несподіванкою, коли за цими чисто формальними ознаками через деякий час я отримав ордер на квартиру».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», правоохоронні органи підозрюють першого заступника глави партії «Батьківщина» Олександра Турчинова, у тому, що за його керівництва СБУ журналіст Станістав Речинський отримав квартиру. Пан Турчинов заявив, що журналіст на той час працював керівником інформаційного управління СБУ і тримав квартиру «виключно як штатний працівник СБУ».

 

Також Станіслав Речинський зазначив, що після отримання квартири не планував звільнятись з СБУ. Однак, за його словами, прийшла нова влада і «попросила його».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY