«Інтер» переоформив програмну концепцію

12 Квітня 2012
7437
12 Квітня 2012
11:13

«Інтер» переоформив програмну концепцію

7437
Зменшився обсяг жанрових програм і додалося 10 годин фільмопоказу на добу
«Інтер» переоформив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 11 квітня переоформила ліцензію АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканал «Інтер») у зв'язку зі зміною програмної концепції.

 

Формат каналу «Інтер» замість розважально-інформаційного став розважально-інформаційним з фільмопоказом.

 

Дещо зменшилася частка програм власного виробництва: з 7 годин на добу до 6 годин 39 хвилин на добу.

 

Інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми зменшилися з 3 до 2 годин на добу, культурно-мистецькі - з 3 до 1 години на добу, науково-просвітницькі - з 3 до 2 годин на добу, розважально-музичні - з 5 годин до 2 годин 24 хвилин на добу, дитячі - з 2 до 1,5 години на добу, з'явився фільмопоказ в обсязі 10 годин на добу, а також упорядкувалася категорія «Інше» (реклама - 3 години 36 хвилин, елементи оформлення ефіру - 10 хвилин, анонси - 1 година 20 хвилин на добу).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7437
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду