Держкіно продовжило термін розгляду заяви на видачу посвідчення фільму «Матч»

10 Квітня 2012
6158
10 Квітня 2012
16:08

Держкіно продовжило термін розгляду заяви на видачу посвідчення фільму «Матч»

6158
Держкіно продовжило термін розгляду заяви на видачу посвідчення фільму «Матч»

Державне агентство України з питань кіно продовжило термін розгляду заяви на видачу прокатного посвідчення російсько-українського фільму «Матч» на 25 робочих днів через виникнення розбіжностей щодо визначення індексу фільму. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

 

ТОВ «Інтерфільм Інтернешнл» подало на розгляд Держкіно пакет документів щодо державної реєстрації та видачі прокатного посвідчення фільму «Матч» (режисер Андрій Малюков, Росія, 2012 р.) 22 березня 2012 року.

 

Однак після попереднього перегляду робочої версії фільму у членів експертної комісії виникли розбіжності щодо визначення індексу фільму. Агентство звернулося до компанії «Інтерфільм Інтернешнл» з проханням надати носій із записом прокатної версії фільму.

 

Напередодні компанія «Інтерфільм Інтернешнл» заявила, що Держкіно затягує видачу прокатного посвідчення, що ставить під загрозу прокат фільму в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду