Реклама Євро-2012 на 25 млн вийде на каналах груп «Інтер», «1+1» та «Україна»

4 Квітня 2012
4076
4 Квітня 2012
12:53

Реклама Євро-2012 на 25 млн вийде на каналах груп «Інтер», «1+1» та «Україна»

4076
Реклама Євро-2012 на 25 млн вийде на каналах груп «Інтер», «1+1» та «Україна»

Державне підприємство «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» замовило у компанії «Тамонтен» розміщення в ефірі українських телеканалів промо-роликів до Євро-2012. Відповідну угоду було укладено 29 березня на період з березня по червень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Розміщення замовлено на телеканалах медіагруп «Інтер» («Інтер», «Мега», «MTV Україна», НТН, К1), «1+1» («1+1», ТЕТ, «2+2», «Сіті») та «Україна» («Україна», «Футбол»). Вартість угоди склала 25,00 млн грн.

 

Передбачено 2992 розміщення 15-секундних відеороликів та 3075 показів 30-секундних роликів.

 

Проведення широкої інформаційної кампанії замовлено на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

 

Підприємство «Україна-Всесвіт» входить до структури Нацгентства з питань Євро-2012, яким курує Міністерство інфраструктури України на чолі з Борисом Колесніковим.

 

Засновником ТОВ «Тамонтен» є Ірина Дрюкова. Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Комунікаційна група ESG».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду