Ігор Гужва став шеф-редактором «Московских новостей»

28 Березня 2012
11984
28 Березня 2012
18:14

Ігор Гужва став шеф-редактором «Московских новостей»

11984
Він куруватиме вихід московського видання в друкованій версії і на трьох онлайн-платформах
Ігор Гужва став шеф-редактором «Московских новостей»

Колишній головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва 28 березня призначений шеф-редактором російської газети «Московские новости». Про це повідомляється на сайті видання.

 

Ігор Гужва куруватиме вихід газети в друкованій версії і на трьох онлайн-платформах: на сайті, у вигляді iPad-додатку, у pda-версії.

 

Перед вступом на нову посаду пан Гужва представив головному редактору «Московских новостей» Володимиру Гуревичу аналіз поточного стану газети і концепцію розвитку видання. «Ця стратегія була прийнята керівництвом, а її реалізація розпочнеться з першого дня роботи нового шеф-редактора», - йдеться в повідомленні.

 

«Для мене "Московские новости" - це легендарний бренд, який відомий будь-якій пострадянській людині як газета, яка в роки перебудови визначала інтелектуальний порядок денний країни, - каже Ігор Гужва. - Для мене велика честь стати шеф-редактором газети з такою традицією».

 

За його словами, головне завдання, поставлене перед ним і редакцією, - вивести «Московские новости» в лідери сегменту якісної преси Росії, для чого необхідно здійснити «радикальний ривок по якості контенту».

 

Головний редактор «Московских новостей» Володимир Гуревич очікує, що з приходом шеф-редактора активізується процес модернізації газети: «Сподіваюся, що Ігор зможе вдосконалити процес інтеграції паперової версії з електронними носіями, а також візьме активну участь у плануванні номерів».

 

Перший номер оновленої щоденної газети «Московские новости» вийшов рік тому, 28 березня 2011 року, одразу на чотирьох платформах: у друкованому вигляді, на сайті, у вигляді iPad-додатку, а також у pda-версії. Випуск вийшов у збільшеному обсязі - на 20 повноколірних шпальтах (звичайних обсяг газети - 16 шпальт).

 

Суспільно-політична і ділова газета «Московские новости» випускається видавничим домом «Время» у співпраці з РІА «Новости» і з використанням технологічної та інформаційної бази агентства. Заявлений наклад - 33 тис. примірників, періодичність - п'ять разів на тиждень (пн.-пт.), видання поширюється в Москві та Московській області.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар Ігоря Гужви, однак він поки що не відповідає на дзвінки.

 

Нагадаємо, 17 січня наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. Пан Гужва оскаржує своє звільнення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11984
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гостя
4412 дн. тому
не куруватиме, а курируватиме. курувати = лікувати. не знаєте мови - застосовуйте словник.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду