detector.media
28.03.2012 18:14
Ігор Гужва став шеф-редактором «Московских новостей»
Він куруватиме вихід московського видання в друкованій версії і на трьох онлайн-платформах

Колишній головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва 28 березня призначений шеф-редактором російської газети «Московские новости». Про це повідомляється на сайті видання.

 

Ігор Гужва куруватиме вихід газети в друкованій версії і на трьох онлайн-платформах: на сайті, у вигляді iPad-додатку, у pda-версії.

 

Перед вступом на нову посаду пан Гужва представив головному редактору «Московских новостей» Володимиру Гуревичу аналіз поточного стану газети і концепцію розвитку видання. «Ця стратегія була прийнята керівництвом, а її реалізація розпочнеться з першого дня роботи нового шеф-редактора», - йдеться в повідомленні.

 

«Для мене "Московские новости" - це легендарний бренд, який відомий будь-якій пострадянській людині як газета, яка в роки перебудови визначала інтелектуальний порядок денний країни, - каже Ігор Гужва. - Для мене велика честь стати шеф-редактором газети з такою традицією».

 

За його словами, головне завдання, поставлене перед ним і редакцією, - вивести «Московские новости» в лідери сегменту якісної преси Росії, для чого необхідно здійснити «радикальний ривок по якості контенту».

 

Головний редактор «Московских новостей» Володимир Гуревич очікує, що з приходом шеф-редактора активізується процес модернізації газети: «Сподіваюся, що Ігор зможе вдосконалити процес інтеграції паперової версії з електронними носіями, а також візьме активну участь у плануванні номерів».

 

Перший номер оновленої щоденної газети «Московские новости» вийшов рік тому, 28 березня 2011 року, одразу на чотирьох платформах: у друкованому вигляді, на сайті, у вигляді iPad-додатку, а також у pda-версії. Випуск вийшов у збільшеному обсязі - на 20 повноколірних шпальтах (звичайних обсяг газети - 16 шпальт).

 

Суспільно-політична і ділова газета «Московские новости» випускається видавничим домом «Время» у співпраці з РІА «Новости» і з використанням технологічної та інформаційної бази агентства. Заявлений наклад - 33 тис. примірників, періодичність - п'ять разів на тиждень (пн.-пт.), видання поширюється в Москві та Московській області.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар Ігоря Гужви, однак він поки що не відповідає на дзвінки.

 

Нагадаємо, 17 січня наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. Пан Гужва оскаржує своє звільнення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY