Wise Vision знімає прокатну комедію

22 Березня 2012
6374
22 Березня 2012
15:22

Wise Vision знімає прокатну комедію

6374
Wise Vision знімає прокатну комедію

Українська кінокомпанія Wise Vision розпочала зйомки комедії під робочою назвою «Полярний рейс, чи все буде по-новому». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Генеральний продюсер - Ореста Компанець, режисер-постановник фільму - Сергій Чекалов, оператор-постановник - Алішер Хамідходжаєв, художник-постановник - Сергій Гавриленков.

 

Головні ролі зіграють Єгор Бероєв, Юлія Снігір, Дмитро Нагієв, Тетяна Орлова.

 

Зйомки проходять у Києві, Чернігові та Ніжині. Триватиме знімальний період до квітня 2012 року.

 

Реліз картини запланований на кінець 2012 року.

 

«Иногда расстояние, карьера и работа разлучают людей навсегда. А по - настоящему родных - только на миг, сколько бы он не длился. Может случиться, что симпатичный пушистый амулет сведет вместе героев и заставит одних проявить юмор, благородство, преданность и взаимопомощь, других быть просто смешными, глупыми и опасными... Пройдя через разлуку, череду преград, испытаний и искушений, волшебство любви должно победить!» - йдеться в повідомленні компанії про сюжет фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду