У Києва новий логотип (ФОТО)

7 Березня 2012
7180
7 Березня 2012
14:14

У Києва новий логотип (ФОТО)

7180
Підбито підсумки конкурсу на логотип сучасного Києва
У Києва новий логотип (ФОТО)

У конкурсі Київської міської держадміністрації на туристичний логотип Києва за результатами смс та інтернет голосування, яке закінчилося 6 березня, перемогла робота «Київ - місто, де все починається». Про це повідомляє DT.ua.

 

Логотип складається з чотирьох символів-легенд і гасла. Крапля - це Дніпро, легенда заснування міста; каштан - символ міста-парку, Хрещатика; баня - храми столиці, а серце характеризує Київ як місто, де панує любов і добро, символ, схожий на крила гербового Архангела Михаїла.

 

 

 

 

За інформацією «Медіабізнеса», логотип був розроблений у лютому 2011 року маркетинговою компанією fedoriv.com і дизайн-бюро Karandash. Також було створено ініціативу «Київ - місто, де все починається», розроблено розвиток стилю логотипу, реалізовано тестові проекти і презентації для громадськості.

 

Конкурс був оголошений КМДА 30 вересня 2011 року і проходив у два етапи. Подати роботи могли всі охочі, відбір професійним журі дизайнерів і художників проводився у листопаді-грудні 2011 року, а відкрите інтернет і смс-голосування за 10 відібраних варіантів проходило з 6 лютого по 6 березня 2012 року.

 

Як писала «Детектор медіа», у грудні 2011 року свій логотип розробила Дніпропетровщина.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - newlogo.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду