Дніпропетровська область розробила власний логотип (ФОТО)

8 Грудня 2011
13913
8 Грудня 2011
12:04

Дніпропетровська область розробила власний логотип (ФОТО)

13913
Дніпропетровська область розробила власний логотип (ФОТО)

Дніпропетровська область розробила свій логотип. Його використовуватимуть для брендування інформаційної продукції про регіон, у тому числі в межах святкування наступного року 80-річчя Дніпропетровської області. Про це повідомляє Gorod.dp.ua.

 

 


 

 

Логотип буде вперше представлено сьогодні, 8 грудня, на засіданні Ради регіонів під головуванням президента України Віктора Януковича, розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.

 

«На засіданні Ради регіонів Дніпропетровщина вперше презентує свій новий логотип. Це європейська практика брендування і побудови іміджу регіону. Такі логотипи мають усі європейські столиці і провідні європейські регіони», - сказав пан Вілкул.

 

Новий логотип, за його словами, символізує цінності, природні особливості і головні досягнення Дніпропетровщини. «В основі цінностей нашого регіону лежить духовність і відкритість до співпраці. Наші досягнення - це промисловий потенціал і високі космічні технології. І все це міцно і впевнено стоїть на обох берегах Дніпра - найбільшої ріки України. Саме це відображено в сучасному європейському стилі на новому логотипі області», - сказав він.

 

Утім, новий логотип регіону не буде використовуватися замість герба області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду