Канал «24» запустив Android-додаток для новин

6 Березня 2012
5049
6 Березня 2012
16:10

Канал «24» запустив Android-додаток для новин

5049
Канал «24» запустив Android-додаток для новин

Телеканал новин «24» запустив офіційний додаток для смартфонів і планшетів, які працюють на базі операційної системи Android. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Додаток вже доступний на Android Market.

 

«Мобільний додаток "Новини 24" має простий, зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Глядачі телеканалу "24" та читачі сайту 24tv.ua отримали зручний цілодобовий доступ до останніх подій, новин економіки, спорту, шоу-бізнесу, пізнавальних програм, фотогалерей та відеосюжетів на своїх Android-пристроях. Також є можливість коментувати та ділитися новинами», - йдеться у повідомленні.

 

До кінця березня також буде доступною оновлена версія аплікації News Channel 24 для iPhone та iPad.

 

Для каналу «24» уже розроблено мобільні аплікації на платформах Android, iOS для iPhone та Java. Нагадаємо, що сервіс News Channel 24, розроблений каналом у березні 2010-го, офіційно визнали спеціалісти компанії Apple і включили до AppStore. Також серед ІТ-розробок «24» - власний канал на YouTube та аплікація для Smart TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду