Канал «24» впровадив додаток для Smart TV

1 Грудня 2011
9961
1 Грудня 2011
14:29

Канал «24» впровадив додаток для Smart TV

9961
Канал «24» впровадив додаток для Smart TV

Телеканал новин «24» розробив і впровадив аплікацію для Smart TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Партнером телеканалу у цьому проекті стала компанія LG Electronics Ukraine. Тепер преміум-сервіс «Новини 24» йде в комплектації до всіх телевізорів LG з підтримкою технології Smart TV

 

Костянтин Сафонов, спеціаліст з контенту та послуг LG Smart TV в Україні, зазначив, що преміум-сервіс «Новини 24» - це останні новини та архів відеосюжетів телеканалу прямо на екрані. Для використання послуги достатньо підключити телевізор до інтернету.

 

Технологія Smart TV дозволяє глядачам переглядати канали у довільній формі. Людина сама визначає, що, де і коли їй дивитися. Додаток «Новини 24» забезпечує глядачам доступ до певної кількості контенту телеканалу, можливість самостійно обирати потрібну тематику, сюжети новин чи ті програми, які зацікавили, і переглядати в зручний час.

 

«Ринок Smart TV стрімко росте, і в Україні в тому числі, - говорить генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко, - Я твердо переконаний, що за "підключеним телебаченням - Connected TV" майбутнє, а ми як завжди - лідери. Ми знову першими серед українських виробників контенту включилися в цей новий дуже перспективний напрямок і, гадаю, наш глядач дуже швидко оцінить всі переваги нового телебачення».

 

Як зазначається, за перший день роботи сервісу LG Smart TV глядачі переглянули понад 4000 відеосюжетів. Поки що це перша платформа, в роботі знаходяться аплікації для інших виробників, зокрема Samsung Smart TV, Google TV тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду