«Футбол 24» став призером у конкурсі Android-додатків

3 Червня 2011
5902
3 Червня 2011
13:38

«Футбол 24» став призером у конкурсі Android-додатків

5902
«Футбол 24» став призером у конкурсі Android-додатків

Мобільна версія сайту football24.ua (сервіс «Футбол 24») стала призером у конкурсі HTC серед розробників Android-додатків для мобільних пристроїв Android Developers Contest 2.0. Про це повідомляє прес-служба телеканалу новин «24».

 

HTC Android Developers Contest 2.0 - це відкритий конкурс серед українських Android-додатків, організований генеральним дистрибутором HTC у Центральній та Східній Європі - компанією TCCM Ltd. Проводиться уже вдруге. Мета - стимулювати розробку безкоштовних мобільних додатків для українських користувачів.

 

Сервіс «Футбол 24» посів призове третє місце. Зазначимо, що це єдиний додаток серед учасників конкурсу, розроблений засобом масової інформації.

 

Відкрите публічне змагання тривало з 1 лютого по 1 червня 2011, переможців визначало журі, також за найкращі мобільні додатки могли проголосувати всі відвідувачі сайту конкурсу.

 

«Сервіс практично повністю повторює функціонал сайту і  дозволяє у зручний час переглянути найсвіжіші футбольні новини - турнірні таблиці, відео найкращих голів, ексклюзивні інтерв'ю тренерів та гравців провідних команд, а також зробити свій прогноз вболівальника», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як зазначається у повідомленні, мобільні аплікації на платформах Android, iOS для iPhone та Java розроблені вже майже для кожного інтернет-проекту компанії (сайт телеканалу новин «24», Футбол 24, Люкс ФМ). У березні 2010 року телеканал новин «24» розробив сервіс News Channel 24, який офіційно визнали спеціалісти компанії Apple і включили до AppStore.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду