Хокеїст Олексій Житник став ведучим «Хокею»

5 Березня 2012
6556
5 Березня 2012
11:23

Хокеїст Олексій Житник став ведучим «Хокею»

6556
Хокеїст Олексій Житник став ведучим «Хокею»

Український хокеїст Олексій Житник, вихованець київського «Сокола», олімпійський чемпіон Альбервіля-1992 стане ведучим на телеканалі «Хокей». Про це 2 березня повідомив генеральний директор каналу Орест Сохар на прес-конференції присвяченій офіційній презентації каналу, йдеться на сайті «Хокею».

 

Олексій Житник вестиме авторську програму «Своя гра».

 

«Олексія Житника хочеться представити у новому амплуа. Він не тільки зірка хокею, а один із авторів та ведучий програми на телеканалі "Хокей". Сьогодні у нього відбувся дебютний запис з Павлом Буре», - розповів Сохар.

 

Нагадаємо, телеканал «Хокей» стартував 22 січня. Його засновником і власником є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, що належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Директором «Хокею» є Ігор Герасько. Телеканал має супутникову та ефірну цифрову ліцензії.

 

Як писала ТК, телеканал «Хокей» планує згодом вести трансляції у форматі високої чіткості (high definition; HD).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6556
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду