«Хокей» з’явився в пакетах «Волі», Viasat та регіональних кабельників

25 Січня 2012
7229
25 Січня 2012
16:58

«Хокей» з’явився в пакетах «Волі», Viasat та регіональних кабельників

7229
«Хокей» з’явився в пакетах «Волі», Viasat та регіональних кабельників

Телеканал «Хокей» почав мовити у мережах платного телебачення компаній «Воля», Maximum TV і Triolan в Києві, а також у Донецьку («Горизонт»), Чернігові («Основа ТВ») й Одесі («Сана плюс»).

 

Про це повідомляє прес-служба компанії «Торсат», ексклюзивного дистрибутора каналу.

 

Також «Хокей» з 20 січня доступний абонентам супутникової платформи Viasat в Україні.

 

Церемонія офіційного запуску каналу відбулася 22 січня у рамках матчу зірок Професійної хокейної ліги у київському Палаці спорту. На каналі йдуть трансляції матчів української Професійної  хокейної ліги(ПХЛ), Національної хокейної ліги (НХЛ), Континентальної хокейної ліги (КХЛ), Вищої хокейної ліги  (ВХЛ), огляди матчів та новини, повідомляє прес-служба. Планується вихід  документальних фільмів про історію хоккею, програми про правила гри, проектів про видатних особистостей тощо.  

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 16 січня телеканал «Хокей» Бориса Колеснікова розпочав тестове мовлення на супутнику Amos 3 і в цифровому загальнонаціональному мультиплексі МХ-3 провайдера «Зеонбуд».

 

Нагадаємо, засновником і власником каналу «Хокей» є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, який належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Директором «Хокею» є Ігор Герасько.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7229
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду