Колесніков запускає телеканал «Хокей»

1 Червня 2011
25297
1 Червня 2011
17:26

Колесніков запускає телеканал «Хокей»

25297
Колесніков запускає телеканал «Хокей»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Тотвельд». Компанія має намір мовити під логотипом «Хокей».

 

Юридична адреса компанії - вулиця Дмитрівська, 44-А в Києві. Засновником і власником каналу є хокейний клуб «Донбас» з Донецька. Як відомо, улітку 2010 року стовідсотковим власником цього спортивного клубу став віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, про що він розповів в інтерв'ю УП.

 

Оператором телекомунікацій у нового супутникового каналу буде ДП «Укркосмос», а сигнал «Хокей» планує поширювати із супутника Astra 1G.

 

Телеканал у Нацраді представляв журналіст Орест Сохар. За його словами, найближчим часом в Україні розвиватиметься хокей як вид спорту, заплановані великі інвестиції в клуби. Тож телеканал «Хокей» буде спрямований на популяризацію відповідного виду спорту. «За нашими дослідженнями, ми можемо розраховувати на 10-15% чоловічого населення. А створюючи якісні загальні спортивні новини про інші види спорту, розширимо аудиторію», - сказав він.

 

За його словами, телеканал планується до запуску в січні-лютому 2012 року.

 

Як відомо, в Україні є два спеціалізовані супутникові футбольні телеканали «Футбол» і «Футбол+», що належать групі СКМ Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25297
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ялот
4710 дн. тому
А чому лише "хокей"? Можливо краще - "Зимовий спорт" , адже те ж фігурне катання також треба піднмати . Коли ще дочекаємося медалей у хокеї та футболе і т.і. , а ось олімпійськими чемпіонами українці вже були .
boss
4710 дн. тому
По популярности канал "Хоккей" будет круче чем канал "Лапта" или "Городки" АДНАЗНАЧНА!
nik.mr
4710 дн. тому
ну и молодец Колесников, что решил вложить деньги в спортивный канал. Чем больше спортивных каналов, тем лучше для зрителей и подрастающего поколения
fcw
4710 дн. тому
Дійсно,хокею в країні немає,а канал буде!
Телеглядач
4710 дн. тому
Наступним етапом буде запуск телеканалів "Підкидний дурак", "Преферанс", "Наперстки" - Рінат Леонідович згадає бурну молодість.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду