Канал «Хокей» змінив директора і супутник, а «Україна» збільшила потужність передавача

21 Грудня 2011
17355
21 Грудня 2011
15:20

Канал «Хокей» змінив директора і супутник, а «Україна» збільшила потужність передавача

17355
Канал «Хокей» змінив директора і супутник, а «Україна» збільшила потужність передавача

Директором телеканалу «Хокей», який має ліцензію на супутникове та на ефірне цифрове мовлення, став Ігор Герасько. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Тотвельд» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 грудня.

 

Раніше директором телекомпанії був Владислав Шуст.

 

Окрім цього, в «Хокею» змінилися юридична та фактична адреси в Києві (проспект Маяковського на вулицю Вавилових), а також супутниковий ретранслятор та оператор телекомунікацій.

 

Замість «Укркосмосу» оператором став Sattelecom, з чийого аплінку, як відомо, на супутник піднімаються телеканали групи «Інтер» та канал «Гамма». Відповідно, «Хокей» вийде в ефір на супутнику Amos 3, а не Astra 1G.

 

Нагадаємо, що засновником і власником каналу «Хокей» є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, який належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Під час отримання ліцензії влітку 2011 року представники каналу обіцяли його запуск у січні-лютому 2012 року.

 

Водночас на засіданні 21 грудня Нацрада переоформила ліцензію ТРК «Україна», збільшивши потужність передавача на 59-му ТВК в Дніпропетровську з 1 кВт до 2 кВт та, відповідно, збільшивши територію розповсюдження програм на Дніпропетровськ і прилеглі райони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17355
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду