У Держкомтелерадіо знайшли і звільнили хабарника

3 Березня 2012
6065
3 Березня 2012
16:51

У Держкомтелерадіо знайшли і звільнили хабарника

6065
У Держкомтелерадіо знайшли і звільнили хабарника

За вчинення корупційних дій звільнено з роботи директора державного спеціалізованого автотранспортного підприємства Держкомтелерадіо України. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

2 березня прокуратура Дніпровського району м. Києва порушила кримінальну справу проти чиновника, ім'я якого не повідомляється.  За інформацією прокуратури, у ході досудового слідства було встановлено, що підозрюваний у своєму службовому кабінеті отримав хабар від підприємця за укладання договору оренди  приміщення.

 

3 березня наказом Держкомтелерадіо директора-хабарника  звільнено з займаної посади.

 

«Голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович направив листи до керівників усіх підвідомчих підприємств, установ та організацій з вимогою посилити контроль за дотриманням антикорупційного законодавства. Голова Комітету наголосив на неприпустимості корупційних правопорушень та нагадав про персональну кримінальну, адміністративну, цивільно-правову та дисциплінарну відповідальність у разі їх вчинення», - зазначається у повідомленні комітету. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6065
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4435 дн. тому
Самий великий корупціонер - сам Держкомтелерадіо , котрий змусив 26 обласних ТРК розпочати цілодобове мовлення в цифрі з 1 січня 2012 року при тому, що умови ліцензії дозволяють розпочати роботу протягом року від дня її видачі , а приймачів для цифри в країні фактично немає.При цьому сплачувати Зеонбуду за роботу у порожнечу державні ТРК повинні вже зараз. Цікаво, скільки відкату отримали за таке мудре керування?
ДОГТРК
4435 дн. тому
Не, в Донецкую ОДТРК нужно ехать. Джолос проворовался так, что компания на грани банкротства. Денег на бензин ( естественно, для редакторов, для Джолоса есть, жену на работу и с работы возить как то нужно-с), на коммунальные услуги, рекламы нет вообще, трубы рвуться, металлолом весь уже сдан, вывезен в неизвестном направлении, все что только молжно было, даже крышка от люка на территории, база отдыха на море разрушена, передачи - в повторе передаланные, на радио подный бардак, повторы, даже не вырезают прошлый текст. В Джолос блог ведет, мысли, так сказать, излагает. ТОлько, от первого дня весныЭ до последего (31 мая) совсем чуток осталось. Как хочется в наручниках его увидеть
не смішно
4436 дн. тому
Кінчайте вже з показухою. Їдьте в Херсонску ОДТРК й подивіться, що там твориться. Та в принципі в будь-яку можна їхати мабуть...
Dobruk
4436 дн. тому
Курдінович ти б краще сам на себе подивився, їздиш на мерседесі Бенкендорфа а чи це не корупція?
твшник
4436 дн. тому
Анти коррупционная деятельность перед проведением тендера на поставку социальных сет-топ боксов..... и определение ексклюзивного (ых) китайский заводов для из производства...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду