Гусинський продав RTVi державному медіахолдингу Росії?

2 Березня 2012
6907
2 Березня 2012
11:57

Гусинський продав RTVi державному медіахолдингу Росії?

6907
Гусинський продав RTVi державному медіахолдингу Росії?

За інформацією джерел видання «Курсор», Володимир Гусинський завершив угоду щодо продажу телеканалу RTVi. За цією ж інформацією, власником став один з державних медіахолдингів.

 

«По сообщению нашего источника, сделка не затронула остальные медиа-активы Владимира Гусинского», - йдеться у повідомленні видання.

 

Представник Володимира Гусинського в Ізраїлі Марк Мєєрсон відмовися коментувати цю інформацію.

 

RTVi («Російське міжнародне телебачення») - міжнародний російськомовний канал. Першочергово він був міжнародною версією каналу НТВ. Головним акціонером каналу був Володимир Гусинський.

 

Нагадаємо, пан Гусинський був одним з півзасновників ТВі, однак згодом канал перейшов під повний контроль Констянтина Кагаловського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду