Юлія Філімонова стала директором з продажу контенту «України»

29 Лютого 2012
6118
29 Лютого 2012
12:59

Юлія Філімонова стала директором з продажу контенту «України»

6118
Юлія Філімонова стала директором з продажу контенту «України»

Телеканал «Україна» планує продавати проекти власного виробництва і призначив директором з продажу контенту Юлію Філімонову. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Юлія Філімонова раніше очолювала відділ з продажу ліцензійних прав російського каналу ТНТ. До її завдань входитиме планування продажів продукту телеканалу, участь у розробці стратегії та формуванні комерційної політики, контроль підписання та виконання умов ліцензійних договорів.

 

«Украинский телерынок на сегодняшний день переживает невиданный подъем. Российские каналы следят за успехами в Украине, и, глядя на рейтинги украинских проектов, закупают аналогичные форматы. А совсем недавно все было наоборот. И я очень рада тому, что у меня появилась возможность работать на активно развивающемся рынке», - наголошує пані Філімонова.

 

Головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина наголошує, що канал має намір підсилити розвиток кіно-серіального виробництва, оскільки вже є успішний досвід продажу такого продукту.

 

«Україна» продала серіал «Маруся» у країни Балтії, Білорусь, Молдову, Казахстан, США, Австралію, Ізраїль та Канаду. За інформацією прес-служби, найвищі показники мала трансляція серіалу на каналі «Євразія» у Казахстані.

 

Нагадаємо, теленовела «Маруся» стартувала на каналі восени 2010 року. Виробництво канал здійснює спільно з кінокомпанією «Ру Медіа» (Росія). Зйомки проходять у Москві, Підмосков'ї і Геленджику. Автор сценарію - Тетяна Гнєдаш, головний режисер - Сергій Пікалов.

 

У першій частині  провінційна дівчина Маруся  працювала на виноградниках, а коли після смерті господаря виноробних компаній до міста приїхав його онук Володимир, Маруся закохалась у нього. Продовження серіалу - «Маруся. Повернення» - вийшло 31 січня 2011 року. А 5 вересня 2011 канал показав третій сезон серіалу - «Маруся. Випробування».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду