detector.media
29.02.2012 12:59
Юлія Філімонова стала директором з продажу контенту «України»
Юлія Філімонова стала директором з продажу контенту «України»

Телеканал «Україна» планує продавати проекти власного виробництва і призначив директором з продажу контенту Юлію Філімонову. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Юлія Філімонова раніше очолювала відділ з продажу ліцензійних прав російського каналу ТНТ. До її завдань входитиме планування продажів продукту телеканалу, участь у розробці стратегії та формуванні комерційної політики, контроль підписання та виконання умов ліцензійних договорів.

 

«Украинский телерынок на сегодняшний день переживает невиданный подъем. Российские каналы следят за успехами в Украине, и, глядя на рейтинги украинских проектов, закупают аналогичные форматы. А совсем недавно все было наоборот. И я очень рада тому, что у меня появилась возможность работать на активно развивающемся рынке», - наголошує пані Філімонова.

 

Головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина наголошує, що канал має намір підсилити розвиток кіно-серіального виробництва, оскільки вже є успішний досвід продажу такого продукту.

 

«Україна» продала серіал «Маруся» у країни Балтії, Білорусь, Молдову, Казахстан, США, Австралію, Ізраїль та Канаду. За інформацією прес-служби, найвищі показники мала трансляція серіалу на каналі «Євразія» у Казахстані.

 

Нагадаємо, теленовела «Маруся» стартувала на каналі восени 2010 року. Виробництво канал здійснює спільно з кінокомпанією «Ру Медіа» (Росія). Зйомки проходять у Москві, Підмосков'ї і Геленджику. Автор сценарію - Тетяна Гнєдаш, головний режисер - Сергій Пікалов.

 

У першій частині  провінційна дівчина Маруся  працювала на виноградниках, а коли після смерті господаря виноробних компаній до міста приїхав його онук Володимир, Маруся закохалась у нього. Продовження серіалу - «Маруся. Повернення» - вийшло 31 січня 2011 року. А 5 вересня 2011 канал показав третій сезон серіалу - «Маруся. Випробування».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY