«І прийде кохання» з Лідією Таран і Яною Клочковою вестиме психолог Вадим Колесніков

27 Лютого 2012
15056
27 Лютого 2012
15:23

«І прийде кохання» з Лідією Таран і Яною Клочковою вестиме психолог Вадим Колесніков

15056
Проект знімається за форматом Coming Soon Love
«І прийде кохання» з Лідією Таран і Яною Клочковою вестиме психолог Вадим Колесніков

Участь у новому шоу «І прийде кохання», яке в березні стартує на «1+1», візьмуть олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, хореограф Олена Шоптенко, телеведуча Лідія Таран, співачка Євгенія Власова та бізнес-вумен Олена Дуніна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу створюється за форматом Coming Soon Love голландської компанії Endemol. Як уже писала «Детектор медіа», проект знімає продакшн Олени Колеснікової (Вікторової), яка торік працювала на каналі СТБ і була керівником дейтинг-шоу «Холостяк».

 

Новий проект вестиме психолог Вадим Колесніков, чоловік Олени Колеснікової (Вікторової). У минулому телесезоні він був психологом проекту «Холостяк» та експертом пост-шоу «Холостяк. Як вийти заміж» на СТБ. До цього був консультантом у багатьох телевізійних проектах, ведучим програми «Наші» на НТН.

 

За форматом, «І прийде кохання» - це документальний серіал, у якому п'ять відомих самотніх жінок намагаються розібратися в коханні. Героїні програми протягом двох місяців зустрічаються з реальними чоловіками, обговорюють одна з одною та з ведучим проекту Вадимом Колесніковим свої враження від побачень, аналізують їх.

 

Учасниці шоу на власному досвіді показуватимуть глядачам, з чого складають стосунки чоловіка й жінки, що їх розвиває, а від чого стосунки можуть загинути. Водночас вони розбираються зі своїм минулим, щоб знайти шлях до нового кохання.

 

«Я прийшла сюди не з метою знайти собі пару. Для мене участь у проекті - свого роду експеримент у галузі психології відносин», - каже Лідія Таран.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду